TV BOX УРЕД | Frankurt

TV BOX УРЕД

За сите иселеници кои живеат во Швајцарија, Германија, Австрија и Америка достапност на балкански канали 860:
☑ 130 радио станици

☑ Македонски
☑ Српски
☑ Хрватски
☑ Босански
☑ Црногорски
☑ Грчки
☑ Бугарски
☑Турски
☑ Швајцарски
☑ Германски
☑ Италијански
☑ Романски
☑ Норвешки
☑Дански
☑ Шведски
☑ Англиски
☑ Германски
☑ Moжност за ваќање на каналите до 7 дена

Viber 077 816 52 80
Испорака од 7 до 10 дена

Kontakt ime: Bojan
Lokacija: Frankurt
Postavljen: 12.01.2020
Oglas je pogledan 8 puta

0
0
0
0

Kontakt Bojan: TV BOX УРЕД


Komentari

Pravila

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?


Prijavite oglas