rent-adress | Vienna, Austria

rent-adress

Сакате да работите со Вашата сопствена компанија (фирма) во Германија?
Или Ви треба една германска компанија (фирма)?
Ние Ви нудиме

готови

германски фирми (евидентирани во АПР во Германија, без долгови, со
внесен капитал, вклучувајќи го и германскиот даночен број, интернационалниот даночен број,
активна жиро-сметка и седиште на фирмата во Минхен).
Ние можеме да Ви помогнеме и при основање на германска фирма според Вашите желби и
потреби.
Со задоволство Ви даваме на располагање основен капитал за основање на фирмата.
Ви нудиме службени/работни адреси во Германија/ во Минхен.
По желба нудиме и сметководствени услуги.
Останатите услуги кои ги нудиме можете да ги прочитате на страната
www.rent-adress.com
.
Имате прашања? Потребни Ви се повеќе информации? Контактирајте нѐ на
:
Mail: [email protected]
Telefon: +49-89-201 840 55
Viber I Whatsapp : +49-176-216 458 65

(во работен ден од 9.00 до18.00)

Kontakt ime: rent-adress
Telefon: +498920184055
Lokacija: Vienna, Austria
Postavljen: 15.10.2019
Oglas je pogledan 68 puta

0
0
0
0
Ovaj oglas više nije dostupan

Komentari

Pravila

Oglas nije u skladu sa pravilima oglašavanja?


Prijavite oglas